Subscribe to by Email
کاملترین مستند در مورد استاد فیلسوف حکیم ارد بزرگ خراسانی
اینجا ببینید کلیک کنید ( 52 دقیقه )
اگر مستند ((خورشید تابان فلسفه)) را دیده و یا دانلود کرده اید دیگر نیازی به دانلود فیلمهایی که در ادامه می آید ندارید چون در آن مستند همه موارد زیر آمده است.
ویدئو سخنان فیلسوف حکیم ارد بزرگ پیرامون آزادی را اینجا ببینید کلیک کنید
ویدئو سخنان فیلسوف حکیم ارد بزرگ پیرامون انسانیت را اینجا ببینید کلیک کنید
فیلمی نادر، از کسانیکه توانستند فیلسوف حکیم ارد بزرگ ، را از نزدیک ببینند.
ویدئو نظریه قاره کهن فیلسوف حکیم ارد بزرگ، اینجا کلیک کنید
ویدئو درباره ایده دیوار مهربانی فیلسوف حکیم ارد بزرگ را اینجا ببینید کلیک کنید
حبیب فنی زاده | ||||
سمانه سرافراز | ||||
reza shahabi | ||||
بهنــــــ❤ــاز | ||||
نوشین ناصری | ||||
امیرعباس حسینی | ||||
نیایش میلانی | ||||
مصطفی براتی | ||||
صادق محمد نژاد | ||||
sima |
سخنرانی حکیم ارد بزرگ در دانشگاه گرگان
فلسفه اُرُدیسم و ناگفته ها The philosophy of Orodism :: About The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani
سخنرانی حکیم ارد بزرگ در دانشگاه گرگان
حکیم ارد بزرگ پس از 14 سال ، سکوت خویش را شکست آخرین سخنزانی ایشان مربوط به تیرماه 1376 در آمفی تئاتر شهید بهرامی دانشگاه علم و صنعت ایران بود .
در روز 16 اسفندماه 1390 در دانشگاه گرگان ، حکیم ارد بزرگ در جمع دهها تن از دانشجویان مشتاق دانشگاه گرگان در تالار شهید مطهری در مورد دو نظریه قاره کهن و کهکشان اندیشه و همچنین جشن و بزم نوروز سخنرانی نمودند .
سخنرانی شامل بخش های مهمی بود که تیتروار عبارت بودند از :
- نباید به خود مشرقی بگوییم ایرانیان شرقی نیستند و این اشتباه است .ما آسیایی نیز نیستیم . ایرانیان در مرکز گیتی قرار دارند و شرق و غرب در دوسوی سرزمین ما هستند . او گفت یونان نقش "مادر فرهنگی" اروپا را بر عهده دارد و چین "مادر فرهنگی" آسیا است آسیایی که اکثریت آن را چینی تباران تشکیل می دهند و ایران "مادر فرهنگی" قاره کهن است "قاره کهن" نامی است که حکیم بر حوزه فرهنگی ایران که از پامیر آغاز و تا مدیترانه ادامه می یابد و از شمال به آستارخان در شمال دریاچه خزر و از جنوب به خلیج فارس و دریای ایران (عمان) می رسد گذاشته است .
- حکیم به داستان کشته شدن ایرج اولین پادشاه اساطیری ایران زمین اشاره نمود که توسط دو برادر خود سلم و تور که بر غرب و شرق جهان فرمانروایی می کردند اشاره کرد و گفت از آغاز شرق و غرب بدنبال یورش به سرزمین ما بوده اند و ایران ایرج هم اکنون به 20 کشور تقسیم شده است که باید تحت نام قاره کهن این بیست کشور را دوباره گرد هم جمع نمود تا در برابر زیاده خواهی های شرق و غرب توان ایستادگی داشته باشیم .
- حکیم ارد بزرگ به استفاده از نام جاده ابریشم اعتراض نمود و گفت برای اولین بار این واژه 50 سال پیش وارد ایران شد حال آنکه چین در طی 4000 هزار سال گذشته از همین راه که "راه ایران" است فرهنگ و تمدن ما را گرفته است آیین میترایزم و مهر ما را گرفتند و کنفوسیوس و تائوئیزم از درون آن برون آوردند . شاهنامه ما را گرفته و چهارصد سال پس از فردوسی آن را به زبان چینی ترجمه و در نهایت اسامی را هم چینی نمودند بر رستم ما نام تانگ نهادند و ....
حکیم ارد بزرگ نام جاده ابریشم را سلطه طلبانه و برای تحمیل فرهنگ چینی بر دیگر کشورها دانستند. خواهر خواندگی شهرهای ایران با چین بر اساس این نام را اشتباه دانستند و خواستار تجدید نظر در این مورد شدند .
- دومین بحث حکیم پیرامون نظریه کهکشان اندیشه بود این نظریه نظریه دهکده کوچک جهانی غرب را رد می کند . حکیم معتقد است با این که غرب تصور می کرد با در اختیار داشتن سخت افزار اینترنت می تواند با کوبیدن بر طبل جهانی سازی و دهکده کوچک جهانی قادر خواهد بود فرهنگ خود را بر کل جهان تحمیل نموده و فرهنگ های بومی را نابود کند اما دیدیم که کشورهای گوناگون خیلی زود توانستند فرهنگ بومی خود را به به درون جهان مجازی منتقل نموده و مروج فرهنگ خویش نیز باشند . حکیم ارد بزرگ معتقد است اگر ایران خود را از اینترنت جهانی جدا کند عملا از انتشار افکار جوانان خویش در گستره جهانی جلوگیری کرده است ما قادر خواهیم بود با ترجمه دادهای ملی مان و انتقال سریع فرهنگ خویش به درون جهان مجازی ، غرب و شرق را وادار به کرنش در برابر فرهنگ کهن و تاریخی خویش نماییم .
- آخرین بخش از سخنرانی حکیم به جشن نوروز اختصاص داشت . حکیم گفت نوروز حلقه اتصال اولیه همبستگی سرزمین های حوزه فرهنگی ایران زمین است این روز روز زایش و آغاز است و باشکوهترین روز هر سال است چرا که به تار و پود طبیعت و انسانها متصل است . حکیم ارد بزرگ نوروز و سال خوب و شادی برای همه مردم حوزه فرهنگی ایران آرزو نمودند.
در پایان سخنرانی ، حکیم به سئوالات و پرسش های دانشجویان پاسخ گفتند این همایش با استقبال فوق العاده خوب دانشجویان روبرو شده بود .
برگزار کننده این مراسم باشکوه اعضای انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان بویژه آقای جمال مختاری دبیر انجمن و آقایان اسماعیل سیلاخوری ، محمد حسین عنایتی ، محمد رضا علی میرزایی و همچنین خانم عاطفه سلمه ی (مجری همایش) بودند .
عکس هایی از حکیم ارد بزرگ در شهر و دانشگاه گرگان و همچنین جمع صمیمی انجمن اسلامی دانشجویان این دانشگاه :
برچسبها: حکیم ارد بزرگ, سخنرانی حکیم ارد بزرگ درباره نظریه قاره کهن, اسماعیل سیلاخوری, جمال مختاری, انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم کشاورزی و مناب
رد: سخنرانی حکیم ارد بزرگ در دانشگاه گرگان
این عالیه! سکوت کردن برای من خییییییییلی سخته مخصوصا اگه حرفی داشته باشم بایستی بگم و گرنه اااافسرده و عصبی میشم بعضی وقتهاااااا پشیمون میشم که چرا اینو گفتم !
با تشکر .
اين مطلب آخرين بار توسط مصطفی براتی در الأربعاء أبريل 08, 2015 2:17 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
مصطفی براتی- رتبه : 121776
شهر من : دامغان - سمنان
و کمی برای این موضوع صبور باشه، اینجوری آدم عذاب وجدان نداره که چرا گفتم. برعکس تو من خیلی ساکتم، توی خونه تا کسی از من چیزی نپرسه صدایی از من بالا نمیاد.
سپاس.
امیرعباس حسینی- رتبه : 127300
شهر من : آبادان
با این کلمه ما از بچگی آشنا می شویم مثلا وقتی والدین ما در مورد انجام دادن کاری باما صحبت میکنند و ما برخلاف انتظارشان کاری دیگر انجام داده ایم با نگاه و سکوت سرد آنها مواجه شده ایم وشاید سکوت معلم .
در بزرگسالی ما به درون خود فرو میرویم و می اندیشیم و دیگران فقط سکوت ما را میبینند .
reza shahabi- رتبه : 134376
شهر من : Sydney
بهنــــــ❤ــاز- رتبه : 129981
شهر من : رشت
سعید ص- مهمان
حرفتون درسته سعید خان ، البته حکیم ارد بزرگ، در راهی بزرگ و ارزشمند ،پیر و موی شان سپید شده. در راه اعتلای فرهنگ ایران
عابدین- مهمان
نتیجه عشق به سرزمین خود
وقتی به این دو عکس از صورت حکیم نگاه می کنم متوجه میشم اگر بخواهیم غم فرهنگ یک سرزمین را بخوریم آخرش چی میشم .
- المرفقات
امیدوارم حکیم بزرگ دیگه بیش از این شکسته نشن و سالهای سال زنده باشن . آمین
سوگند سهرابی- رتبه : 119190
شهر من : میانه
عده ای به کسب وکار میپردازند و کار میکنند و کار میکنند و مال جمع میکنند و ارث پولی زیادی برای وراث میگذارند و میروند .
عده ای به کسب علم میپردازند و همانی که یاد گرفتند را در اختیار اطرافیان دیگران میگذارند . و یاد خوبی از خود برای آشنایان میگذارند .
عده ای به خوشگذارانی میپردازند و در پیری در تنهایی و غم میمیرند .
عده ای هم تمام عمر خود را صرف فرزندانشان میکنند . و میروند .
ولی حکیم ارد بزرگ عمر خود را فقط برای بهسازی فرهنگ این جامعه ، برای من ، برای تو ، برای ما کرده .
این موی سفید او ، همه یک یک در راه زندگی با مفهوم زیباتر ، ما ایرانیها سفید گشته .
همه ما ایرانیها به حکیم ارد بزرگ مدیونیم .
مانوش- مهمان
دریا نوبخت- رتبه : 118560
شهر من : تهران زندگی می کنیم ولی اصلیتمون گیلان
دیدن عکس های گرگان گویای این است که پتانسیل قشر عظیمی از جوانان کشور به سوی اندیشه های حکیم ارد بزرگ گرایش دارد . و فقط در سطح یک دانشگاه اجرا شده است .
هومان- مهمان
مانوش نوشته است:این درسته که تقریبا همه ما پیر میشویم . اما چگونه زندگی خود را به پیری میرسانیم ؟
عده ای به کسب وکار میپردازند و کار میکنند و کار میکنند و مال جمع میکنند و ارث پولی زیادی برای وراث میگذارند و میروند .
عده ای به کسب علم میپردازند و همانی که یاد گرفتند را در اختیار اطرافیان دیگران میگذارند . و یاد خوبی از خود برای آشنایان میگذارند .
عده ای به خوشگذارانی میپردازند و در پیری در تنهایی و غم میمیرند .
عده ای هم تمام عمر خود را صرف فرزندانشان میکنند . و میروند .
ولی حکیم ارد بزرگ عمر خود را فقط برای بهسازی فرهنگ این جامعه ، برای من ، برای تو ، برای ما کرده .
این موی سفید او ، همه یک یک در راه زندگی با مفهوم زیباتر ، ما ایرانیها سفید گشته .
همه ما ایرانیها به حکیم ارد بزرگ مدیونیم .
ما ایرانی ها تا بزرگانمان را دق مرگ نکنیم از پای نمی نشینیم و بعدش هم می گیم ای وای چقدر آدم خوبی بود
آدم بزرگی بود
طفلی مرد
چقدر بد شد
عجب ، چه زود مرد
کاش زنده بود و ما از اندیشه هاش باز هم بهره می گرفتیم !!!...
حبیب فنی زاده- رتبه : 144472
شهر من : tehran
هومان نوشته است:دیدن عکس های گرگان گویای این است که پتانسیل قشر عظیمی از جوانان کشور به سوی اندیشه های حکیم ارد بزرگ گرایش دارد . و فقط در سطح یک دانشگاه اجرا شده است .
نه هومان جان چشمات اشتباه می بینه
ارد بزرگ کیه ؟
اصلا وجود خارجی نداره ؟
اینها همش حرفه
الکی بزرگش می کنید
اگر بی بی سی باهاش مصاحبه کنه بزرگه
اگر بمیره آدم بزرگیه
اگر تو تلویزیون همش باشه ، آدم بزرگیه
این بابا
اصلا وجود نداره
خواهشا اینقدر هم ازش حرف نزنید
چون عینکی که من به چشم دارم آینه ایی است و فقط خودمو توش می بینم !...
حبیب فنی زاده- رتبه : 144472
شهر من : tehran
دانشجویان و جوانان امروز عاشق حکیم ارد بزرگ هستند . از جمله خودم . بایستی مسئولین راه بین جوانان و حکیم ارد بزرگ را نزدیک کنند . الان عصر ارتباطات است .
فرید رضا- مهمان
بهنــــــ❤ــاز- رتبه : 129981
شهر من : رشت
عکسی که از حکیم ارد بزرگ و عکس چندسال پیش ایشان است . در نگاه و چشمان حکیم ارد بزرگ حرفها میبینم . و شعری در وصف این نگاه تقدیمتان میکنم
در این سیاهی
نگاهت چون خورشیدست
که در این پوچی ها
که در این دنیای فانی
نگاهت خود زندگیست
نامت برای من تمام آرامشست
و نگاهت تمام خوبی هاست
میلاد- مهمان
میلاد نوشته است:
عکسی که از حکیم ارد بزرگ و عکس چندسال پیش ایشان است . در نگاه و چشمان حکیم ارد بزرگ حرفها میبینم . و شعری در وصف این نگاه تقدیمتان میکنم
در این سیاهی
نگاهت چون خورشیدست
که در این پوچی ها
که در این دنیای فانی
نگاهت خود زندگیست
نامت برای من تمام آرامشست
و نگاهت تمام خوبی هاست
اگر توشهمان نیکنامی بود
روانها بران سر گرامی بود
سوگند سهرابی- رتبه : 119190
شهر من : میانه
دم بچه های دانشگاه گرگان گرم . بچه های انجمن اسلامی دانشگاه های دیگه نمیتونن از ای کارها بکنند.
ما سالها منتظر موندیم که بلاخره حکیم ارد بزرگ رو به دانشگاهمون دعوت کنند . هنوز بخاری ازشون بلند نشده ! ما هم که دیگه داریم فارغ التحصیل میشیم .
پژهان- مهمان
وانیشا- مهمان
درست نمیگم ؟
عده کمی از همون بچگی هم مدیرند و هم توانمند . در هر 10000 نفر فقط یک نفر . آقای جمال مختاری مدیریت خوب و بچه های انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم کشاورزی، هم تیم خوبی بودند . که توانستند این سمینار عالی را برای حکیم ارد بزرگ با وجود دانشجو بودن و سن پایین انجام دهند .
صولت- مهمان
شب ها ، ما توی خوابگاه با دوستا میشینیم از همه چیز صحبت میکنیم ، بیشتر از چیزهایی که دوست داشتیم داشته باشیم . این شبها از سخنرانی حکیم ارد بزرگ در دانشگاهمون بحث میکردیم . اگه همه چیز جور شه شاید بتونیم از حکیم ارد بزرگ دعوت کنیم به دانشگاهمون بیان.
لنا- مهمان
مشکات- مهمان
بیا ای روشن ای روشن تر از لبخند
شبم را روز کن در زیر سرپوش سیاهی ها
نسیم- رتبه : 116846
شهر من : شیراز
من که هنوز دبیرستانیم ، خوش بحال دانشجو ها که میتونند در دانشگاهاشون پای سخنرانی حکیم ارد بزرگ بشینند و از محضر بزرگترین فیلسوف جهان استفاده کنند .
آروتین- مهمان
ما که خودمون دانشجو هستیم حکیم تا حالا دو تا دانشگاه بیشتر برای سخنرانی نرفتن ...
ما که هر موقع که خواستیم حکیم رو دانشگاهمون دعوت کنیم یه مشکلی پیش اومده ایندفعه هم که بیماری حکیم مانع شد . بهرحال ما که دست از تلاش نمی کشیم .
دانشجو هستم- مهمان
انشالله حال حکیم ارد بزرگ خوب بشه . حتما ایشان از کار زیاد و غصه مردم بیمار شدند .
مهرابه- مهمان
بنده که کاسب هستم از این امکانات دانشجویان نداریم . مگر صبر کنیم حکیم ارد بزرگ در مکانی عمومی سخنرانی کنند تا ما هم بتوانیم آنجا برویم .
امیرابراهیم- مهمان
» سخنرانی حکیم ارد بزرگ در سرای محله فردوس
» سخن فردوس خجندی (تاجیکستان) درباره بزرگ فیلسوف ایرانی حکیم ارد بزرگ
» نقد حکیم ارد بزرگ
» نام اصلی حکیم ارد بزرگ
فلسفه اُرُدیسم و ناگفته ها The philosophy of Orodism :: About The Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani
الأحد يوليو 25, 2021 7:54 am من طرف بهنــــــ❤ــاز
» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور اتیوپی The philosophy of Orodism in Ethiopia
الأحد يوليو 25, 2021 7:51 am من طرف بهنــــــ❤ــاز
» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور بلژیک The philosophy of Orodism in Belgium
الأحد يوليو 25, 2021 7:48 am من طرف بهنــــــ❤ــاز
» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کرواسی The philosophy of Orodism in Croatia
الأحد يوليو 25, 2021 7:45 am من طرف بهنــــــ❤ــاز
» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور جمهوری چک The philosophy of Orodism in Czech Republic
الأحد يوليو 25, 2021 7:44 am من طرف بهنــــــ❤ــاز
» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور اکوادور The philosophy of Orodism in Ecuador
الأحد يوليو 25, 2021 7:41 am من طرف بهنــــــ❤ــاز
» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور مالزی The philosophy of Orodism in Malaysia
الأحد يوليو 25, 2021 7:39 am من طرف بهنــــــ❤ــاز
» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور گینه استوایی The philosophy of Orodism in Equatorial Guinea
الأحد يوليو 25, 2021 7:37 am من طرف بهنــــــ❤ــاز
» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور دانمارک The philosophy of Orodism in Denmark
الأحد يوليو 25, 2021 7:34 am من طرف بهنــــــ❤ــاز